Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

De echte ellende begon pas de volgende ochtend

Carl Heinz werd in Duitsland aangereden op een rotonde. Tijdens het maken van de bocht rijdt een achteropkomende en onverzekerde auto hem aan. De klap is hard en even staat alles helemaal stil.

De echte ellende begon pas de volgende ochtend
‘Door de klap had ik meteen last van mijn nek. Het was een chaotische situatie en de Duitse politie was er snel bij. Ondanks hun aanwezigheid werd het schadeformulier rommelig ingevuld. Het kenteken van de tegenpartij blijkt later zelfs onleesbaar te zijn opgeschreven, wat de afhandeling van de schade verder bemoeilijkte. Maar de echte ellende begon helaas pas de volgende ochtend, toen ik niet alleen met veel nekpijn opstond, maar ineens ook last had van een vervelende piep in mijn oor. Deze piep is tot op de dag van vandaag niet verdwenen.’

Contact met BSA en de letselschadeadviseur
‘Via de leasemaatschappij van mijn auto kwam ik in contact met BSA. Zij hebben vervolgens hun uiterste best gedaan om het kenteken van de tegenpartij te achterhalen, wat nog een behoorlijke opgave bleek. De schade aan de auto is uiteindelijk ook netjes afgehandeld, ondanks de onverzekerde tegenpartij. Zelf ging ik voor onderzoek naar een kno-arts en ben uiteindelijk doorverwezen naar een audiologisch centrum in Hoensbroek. Helaas blijkt er aan de piep in mijn oor niets te doen’.

Letselschadevergoeding
‘Ondertussen heeft de letselschadeadviseur bij BSA uitgezocht wie degene was die me aanreed. Toen is het balletje pas echt gaan rollen, waarna het tot een rechtszaak in Duitsland kwam. BSA heeft daarbij de voor mijn situatie maximaal haalbare vergoeding gerealiseerd. Toch voelt het ondanks de letselschadevergoeding alsof ik levenslang heb gekregen, want de vervelende piep in mijn oor ben ik er helaas niet mee kwijt.’

‘Ook heb ik een gesprek gehad met mijn werkgever. Daarbij is op papier gezet dat indien mijn klachten alsnog verergeren en ik daardoor mijn werk niet goed meer kan doen, dat daar alsnog een aanvullende letselschadevergoeding tegenover staat. Als ik namelijk volledig word afgekeurd, dan heeft dat flinke financiële gevolgen voor mij, maar ook voor mijn werkgever. Ik ben blij met wat BSA daarin voor mij heeft kunnen betekenen.’