Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

‘Die zelfstandige vrouw, dat ben ik kwijt en dat doet pijn.’

‘Die zelfstandige vrouw, die vrouw die van niemand afhankelijk was, dat ben ik kwijt en dat doet pijn.’

Het was ruim 4 jaar geleden op een regenachtige dag in augustus. Mevrouw Sardjoe las rustig achter in de auto een boek, terwijl haar dochter achter het stuur zat met haar kleindochter naast haar. En toen veranderde haar leven: ‘Ik heb niet meer precies meegekregen wat er gebeurde, want ik was direct weg. De auto moest in tweeën worden gezaagd om mij eruit te halen.’


Aan de dood ontsnapt
‘Mijn dochter verloor even de macht over het stuur en kwam tegen de vangrail aan. De auto begon vervolgens te spinnen en we zijn toen voor een tweede keer tegen een vangrail gebotst. Dit is mij later verteld. Mijn dochter en kleindochter zijn, op wat schrammetjes na, gelukkig ongedeerd gebleven. Na 4 dagen in coma werd ik wakker in het ziekenhuis en was ik op het nippertje aan de dood ontsnapt. Ik heb 2 engeltjes op mijn schouders gehad.’

BSA kwam snel in actie
‘Via mijn werkgever leerde ik BSA kennen. Een aardige meneer van BSA belde mij persoonlijk op en heeft mij vanaf dag 1 ondersteund. Hij is ook bij mij thuis langs geweest en heeft toen al mijn letselschade opgenomen. Dit was in 2014 en tot vorige maand heb ik contact met hem gehad. BSA heeft mij goede service geleverd.’

Lange revalidatie
‘Ik revalideer nog steeds. Meerdere van mijn ribben waren gebroken. Toen ik in het ziekenhuis lag hebben de dokters hier niets aan gedaan, omdat ze dachten dat ik het niet zou redden. Hierdoor zijn ze vergroeid en heb ik nu permanente pijn aan mijn borstkas. Daar valt niets aan te doen, behalve het verzachten met pijnmedicatie. Binnenkort vindt er ook nog een operatie plaats aan mijn sleutelbeen.’

Letselschadevergoeding door BSA geregeld
‘Door het ongeluk raakte ik ook mijn baan kwijt en verdien ik nu veel minder. BSA heeft met de verzekering alles voor mij geregeld, zodat ik, met alle letselschade die ik heb geleden en de kosten voor de doorlopende revalidatie, word ondersteund en geholpen. De verzekering neemt tot mijn 65ste alle kosten op zich. Hiervoor is een bedrag vastgesteld en uitgekeerd.’

Het is zwaar
‘Ik ben tevreden over wat BSA voor mij heeft gedaan en ben blij dat ik door het ongeluk heen ben gekomen, maar het is zwaar. Die zelfstandige vrouw, die vrouw die van niemand afhankelijk was, dat ben ik kwijt en dat doet pijn.’