Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

‘Ik wist direct dat ik mijn werk als stewardess wel even kon vergeten.’

‘Ik wist direct dat ik mijn werk als stewardess wel even kon vergeten.’

Terwijl Petra rustig een boswandeling maakt, wordt ze plotseling van achteren aangereden door een mountainbiker. Door de harde klap breekt ze haar bovenarm.

Vliegen gaat niet met een gebroken bovenarm
‘Na de klap wist ik direct dat ik mijn werk als stewardess bij KLM wel even zou kunnen vergeten. Ik wisselde gegevens uit met de tegenpartij. Het was iemand uit mijn eigen dorp, wat het contact gelukkig wel wat eenvoudiger maakte. Hij heeft zijn verzekering ingeschakeld, waarna het allemaal is gaan rollen. In eerste instantie had ik zelf veel contact met de verzekering van de tegenpartij en stuurde ik alle benodigde documenten door.’

Ineens werd alles voor me geregeld
‘Na een aantal weken werd ik via mijn werkgever KLM benaderd door Jan Willem van BSA. Vanaf dat moment heeft Jan Willem alles voor me geregeld. Dat vond ik heel prettig en praktisch, want ik had nog nooit zoiets meegemaakt en wist bovendien niet wat er op het gebied van letselschade en vergoedingen allemaal mogelijk was. Het hebben van een vast contactpersoon was heel erg fijn.’

Recht op een letselschadevergoeding
‘Al vrij snel ontving ik 1.750 euro van de tegenpartij. Daarmee zijn de eerste kosten in ieder geval gedekt en kunnen zelfs een aantal toekomstige rekeningen worden betaald. Erg prettig! Jan Willem heeft verder het contact met de tegenpartij onderhouden en later ook gekeken naar een letselschadevergoeding. Ik wist helemaal niet dat ik naast de eerste vergoeding ook nog recht had op een letselschadevergoeding. Daar heeft Jan Willem een grote rol in gespeeld en ik moet zeggen, het uiteindelijke bedrag viel me niet tegen!’

Volledig herstel
‘Uiteindelijk ben ik als gevolg van het ongeval een aantal weken thuis geweest. Vliegen als stewardess ging niet met een gebroken bovenarm. Ik ben gelukkig helemaal hersteld en kan alles weer. Ondanks het vervelende ongeluk kijk ik met een tevreden gevoel terug op de afhandeling van de schade en mijn letselschadevergoeding. Het is allemaal op een nette manier behandeld en afgerond. Daar ben ik Jan Willem van BSA heel dankbaar voor.’