Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

‘Je bent mijn steun en toeverlaat.’

Joke wandelde in 2011 naar haar werk in de zorg. Ze wilde oversteken. Er moest een automobilist linksaf: ‘Ik sta te wachten en zij staat stil. Ik denk: ik ben rechtdoorgaand verkeer dus ik steek over. Zij heeft mij nooit gezien, trekt op en toen lag ik opeens op het wegdek.’

Een ongeluk en letselschade dat na 7 jaar nog steeds pijn doet
‘Ik maakte een rare draai en viel hard. Eerst was ik bang voor mijn rug, maar in het ziekenhuis zagen ze niets. Mijn linkerarm begon wel te tintelen en na enkele weken bij de fysio zei die: ‘Je moet een MRI laten maken.’ Toen bleek onder andere mijn kapsel gescheurd en werd ik geopereerd.’
‘Zelfs na een lange revalidatie hield ik klachten. Uiteindelijk is er een stuk van mijn sleutelbeen afgezaagd. Nu, 7 jaar na het ongeluk, heb ik nog steeds constant pijn. Maar het had veel erger kunnen aflopen. En BSA heeft mij al die jaren geweldig begeleid.’

BSA Letselschade en Bas: 7 jaar lang uitstekende begeleiding
‘Bas Schutte van BSA belde mij al snel na het ongeluk en vroeg: ‘Heb je weleens gedacht aan een letselschadeadvocaat? Ik dacht: ‘Jeetje een advocaat?’. Er was nog zoveel emotie bij mij, op dat moment kon ik niet beslissen. Bas zei: ‘Dat geeft niet, overleg het rustig en dan bel ik je over 2 weken terug.’ Ik ben zo blij dat ik ja heb gezegd.’

Ziektewet, ontslag en het UWV: BSA begeleidde mij tijdens het hele proces
‘Op advies van BSA hielden we de zaak open, want je loopt in zo’n proces tegen veel vervelende dingen aan. Dan is het fijn dat je iemand hebt die je daarbij begeleidt.’
‘Na 2 jaar Ziektewet word je bijvoorbeeld ontslagen. BSA bracht mij daarom in contact met een onafhankelijke arbeidsdeskundige die meeging naar mijn ontslaggesprek. Gelukkig maar, want het ontslag was niet correct geregeld. Die arbeidsdeskundige zag direct wat er niet klopte. BSA steunde mij ook richting het UWV. Zo liet het UWV mij een keer niet ziek melden, terwijl ik een operatie had. Ik belde Bas en die regelde het binnen 5 minuten.’

Letselschadeadviseur: mijn steun en toeverlaat
‘Mijn dossier is begin dit jaar afgesloten. Bas was al die jaren mijn letselschadeadviseur. Ik zei vaak tegen hem: ‘Je bent mijn steun en toeverlaat.’ En ik kan nog steeds met BSA bellen. Daar ben ik blij mee.’