Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

Reviews

Sorteer op titel Sorteer op datum

IK WIL ALLEEN DE VERGOEDING WAAR IK RECHT OP HEB

  • 4 juni 2020

Nick werd op de snelweg van achteren aangereden. BSA kon de schade gelukkig netjes afhandelen voor hem en inmiddels is hij ook klachtenvrij.

Meer lezen

“BLIJKBAAR HEEFT HET ALLEMAAL ZIJN TIJD NODIG”

  • 25 mei 2020

Thom Dommisse was betrokken bij een kettingbotsing en er reed van achteren een auto op hem in. Daar heeft hij nog steeds nek-, schouder- en rugklachten van. Gelukkig heeft BSA hem goed kunnen helpen met de schadeafhandeling.

Meer lezen

“IK HAD HET GEVOEL DAT IK EERST EVEN MOEST ZITTEN EN TOT 10 TELLEN”

  • 25 mei 2020

Ans had een kettingbotsing op een afrit in Amsterdam-Zuidoost. Ze botste op haar voorganger en vervolgens botste iemand anders weer op haar. Ze is erg te spreken over de hele afhandeling door Daniëlle van BSA. Wel heeft ze nog wat nek- en rugklachten. Dat ze in coronatijd niet naar de sportschool kan, helpt niet echt mee.

Meer lezen

“IK HAD ECHT HET IDEE VAN: HIER GAAT IETS HELEMAAL NIET GOED.”

  • 25 mei 2020

Ton was betrokken bij een heftige botsing op de A27. Met een hersenschudding en nekklachten tot gevolg. Gelukkig kon BSA de schadeafhandeling overnemen toen Ton nog lang niet in orde was. Ton wil het heel graag afsluiten. Zijn hersenschudding is hij kwijt maar zijn nekklachten nog niet.

Meer lezen

“HIJ HAALDE HET BLOED ONDER MIJN NAGELS VANDAAN”

  • 19 mei 2020

Koen werd van voren aangereden door de bus van een pakketbezorger. Met een whiplash en flinke schade aan zijn gebit tot gevolg. Gelukkig is hij van zijn aanvankelijke hoofdpijn af en gaat het door trouw zijn oefeningen te doen steeds beter.

Meer lezen

“IK BEN AL LANG BLIJ DAT IK WEER KAN WERKEN.”

  • 13 mei 2020

Youssef werd vorig jaar van achteren aangereden waardoor hij last kreeg van zijn rug. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter. Hij heeft vooral baat van balansoefeningen.

‘Vorig jaar mei ben ik van achteren aangereden met de auto en kreeg ik last van m’n rug. Ook had ik een soort knoop in mijn schouder. Maar dat ging snel weer weg. Maar ik hield wel die rugproblemen.’

Meer lezen

“BINNENKORT WIL IK EIGENLIJK WEL WEER EENS NAAR DE HUISARTS”

  • 13 mei 2020

Rob werd een jaar geleden van achteren aangereden door een oplegger met auto’s.
Hij twijfelt of zijn medische behandeling wel de juiste is.

Meer lezen

Toen kwam het weekend en begon ik ook vlekken te zien

  • 9 april 2020

Eline zat als bijrijder in de auto van haar vriendin toen een auto van achteren op hen inreed. De hersenschudding die ze daar aan overhield had veel gevolgen voor haar werk en school.

Meer lezen

Het gaat er volgens mij om dat ik er niks van over hou

  • 9 april 2020

Johan stopte onderaan een afrit om voorrang te verlenen. Een auto achter hem reed vol op hem in met flinke nekklachten tot gevolg. BSA ging daarna voor hem aan de slag.

Meer lezen

'Mijn rug nam alles over wat mijn dwarse buitenspieren eigenlijk moesten doen'

  • 10 maart 2020

Tim werd op een parkeerterrein aangereden door een uitparkerende auto. Aanvankelijk kon men er maar niet achter komen wat nou precies zijn rugklachten veroorzaakte.

Meer lezen