Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

Reviews

Sorteer op titel Sorteer op datum

Mijn zaak is nu eindelijk afgehandeld

  • 29 mei 2019
  • Adrie

Adrie (61) rijdt op zijn motor en wordt plotseling vol geraakt door een auto van links die zich in zijn motor boort. Door het ongeval raakt hij volledig arbeidsongeschikt. Helaas werkt de tegenpartij bij de afhandeling van de schade en de gevolgen daarvan maar moeizaam mee. BSA hielp hem. ‘Dankzij de hulp van BSA is mijn zaak nu eindelijk afgehandeld’.

Meer lezen

Na de klap viel het me relatief mee, tot na een half uur de pijn kwam.

  • 7 mei 2019
  • way2web_assist

Femke* (44) is voor haar werk onderweg op de snelweg. Het is nog vroeg, waardoor de zon laag aan de hemel staat en het verkeer is in de ochtendspits erg druk. Ze sluit aan in een file, waarna een andere automobilist op haar auto klapt. Een whiplash is het gevolg.

Meer lezen

De bestuurder van die auto wilde me gewoon dood hebben

  • 30 april 2019
  • Mike

Mike* zet tijdens zijn werk als motoragent de achtervolging in op een automobilist die er met hoge snelheid vandoor gaat. Plotseling remt het voertuig hard af en rijdt achteruit in op de motor van Mike. Hij weet ternauwernood van zijn motor te springen, maar loopt daarbij letsel aan zijn been op.

Meer lezen

Ik ben geen thuiszitter en wilde graag weer aan de slag

  • 24 april 2019
  • Jaimy

Jaimy is voor haar werk als taxichauffeur onderweg, tot een vrachtwagen plotseling achterop haar taxi klapt. In eerste instantie lijkt er naast de nodige blikschade verder niets aan de hand. Toch komt ze de volgende dag met behoorlijke rugklachten thuis te zitten. En dat is lastig voor iemand die graag werkt.

Meer lezen

Direct na de klap deed het onbeschrijflijk veel pijn

  • 23 april 2019
  • Judith

Judith fietst samen met haar dochter in een bocht over het fietspad. Plotseling verschijnt er een veel te hard rijdende, tegemoetkomende scooter in de binnenbocht die het stel niet meer kan ontwijken. De scooter komt met zijn stuur op hoge snelheid frontaal tegen de hand van Judith aan.

Meer lezen

Zo sta je ineens met pijn midden op een drukke snelweg

  • 23 april 2019
  • Ismael

Ismael rijdt in een drukke ochtendspits met zijn leaseauto, wisselend in rijdend en stilstaand verkeer. Een bestelbus die niet in de gaten heeft dat Ismael inmiddels stilstaat, rijdt in volle vaart achterop zijn auto. Direct heeft hij last van zijn rug, nek en knieën. Daar sta je dan, met pijn en midden op de snelweg.

Meer lezen

Het duurde even voordat tot me doordrong wat er precies gebeurd was

  • 23 april 2019
  • Andrea

Andrea (56) wil met haar dienstauto een hoofdweg oprijden, maar moet wachten op passerend verkeer. Plotseling volgt een harde klap. Ze is aangereden door een achteropkomende auto. Andrea gaat gewoon weer aan het werk en onderdrukt haar klachten met pijnstillers, maar blijkt dat na verloop van tijd niet vol te houden.

Meer lezen

Tijdens werk op de snelweg aangereden

  • 19 april 2019
  • Ruud

‘Iemand klapte hard achterop mijn auto, op een afgesloten rijbaan’

Ruud* is voor zijn werk bij Rijkswaterstaat met de auto op weg naar een calamiteit op de snelweg om de situatie te beveiligen en wordt op een voor ander verkeer afgesloten rijbaan met hoge snelheid van achteren aangereden. De klap was enorm. De gevolgen ook.

Meer lezen

De impact van zo’n ongeval is veel groter dan je denkt

  • 3 april 2019
  • way2web_assist

Een aantal jaren geleden werd Marvin Mulderij aangereden door een auto terwijl hij op zijn bromfiets reed. Hij raakte zwaargewond aan zijn schouder. De lichamelijke schade bleek onherstelbaar, en Marvin kon zijn werk als gevangenisbewaarder niet meer uitvoeren.
Twee jaar na het ongeval, in 2015, keerde hij bij zijn werkgever terug in een kantoorfunctie.

Meer lezen

Ik heb mij nooit gerealiseerd dat zo’n simpel ongeval de rest van je leven meegaat

  • 3 april 2019
  • Gerard Koomen

Letselschade bij een sportieve politieman
Gerard Koomen is een sportieve man die bij de politie werkte. Hij was op zijn racefiets onderweg naar zijn werk: ‘Het was ‘s ochtends om 8 uur. Ik reed net door een dorp toen er plotseling een automobilist van zijn pad afweek en mij van de fiets reed.’

Meer lezen