Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

Reviews

Sorteer op titel Sorteer op datum

“IK KWAM EEN METER OF 9 VERDER PAS WEER OP DE GROND TERECHT”

  • 15 oktober 2020

November 2016 zat Piet op de fiets en kreeg geen voorrang van een afslaande auto. Hij kwam daardoor zwaar ten val met vervelende gevolgen. Met name voor zijn schouder.

Meer lezen

“IK WAS EEN BEETJE IN SHOCK”

  • 9 oktober 2020

Terwijl Melanie stilstond voor een stoplicht botste iemand achterop haar auto. Hierdoor schoof ze door en botste daarbij op haar voorganger.

Meer lezen

“IK HAD NOG WEL EEN TIJD LAST VAN PANIEKAANVALLEN”

  • 14 september 2020

Marieke werd tijdens haar werk van achteren aangereden. Gelukkig heeft ze er niets blijvends aan overgehouden.

Meer lezen

“HET IS NATUURLIJK ZONDE OM DINGEN TE BETALEN ALS JE HELEMAAL NIET SCHULDIG BENT”

  • 5 augustus 2020

Arjen werd tijdens een file van achteren aangereden. Met een lichte spierscheuring in een nek- of schouderspier tot gevolg.

Meer lezen

“MIJN AUTO STOND NA AFLOOP SCHOTS EN SCHEEF”

  • 18 juni 2020

Cathy werd van achteren aangereden door een onverzekerde werkbus en heeft sindsdien last van haar nek.

Meer lezen

“IK GING HEEL HARD OP DE REM”

  • 18 juni 2020

Bart reed op zijn scooter op een fietspad. Een auto van rechts zou hem voorrang moeten geven maar komt met een dermate hoge snelheid aanrijden dat hij pas tot stilstand komt op het fietspad. Bart schrok hiervan, moest hard remmen, schuift vervolgens onderuit en komt tot stilstand tegen de auto.

Meer lezen

“IK KWAM NET VOOR HET BUSJE TOT STILSTAND”

  • 18 juni 2020

Anette werd op haar fiets door een automobilist aangereden die haar geen voorrang verleende.

Meer lezen

“DAAR STOND HELAAS EEN PAAL WAAR IK ERG HARD TEGENAAN BEN GEKLAPT”

  • 18 juni 2020

Op 26 augustus 2019 werd Hanny op een rotonde als fietster aangereden door een auto. Met letsel aan knie en stuit- en staartbeen tot gevolg.

Meer lezen

“IK WERD ZO ONGEVEER GELANCEERD.”

  • 18 juni 2020

Mevrouw Bierman reed in Amsterdam door het Vondelpark toen ze niet meer kon uitwijken voor een afslaande fietser. Met vervelende gevolgen voor haar lies en met name haar elleboog.

Meer lezen

IK WIL ALLEEN DE VERGOEDING WAAR IK RECHT OP HEB

  • 4 juni 2020

Nick werd op de snelweg van achteren aangereden. BSA kon de schade gelukkig netjes afhandelen voor hem en inmiddels is hij ook klachtenvrij.

Meer lezen