Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

Reviews

Sorteer op titel Sorteer op datum

De bestuurder van die auto wilde me gewoon dood hebben

  • 30 april 2019
  • Mike

Mike* zet tijdens zijn werk als motoragent de achtervolging in op een automobilist die er met hoge snelheid vandoor gaat. Plotseling remt het voertuig hard af en rijdt achteruit in op de motor van Mike. Hij weet ternauwernood van zijn motor te springen, maar loopt daarbij letsel aan zijn been op.

Meer lezen

De echte ellende begon pas de volgende ochtend

  • 2 april 2019
  • way2web_assist

Carl Heinz werd in Duitsland aangereden op een rotonde. Tijdens het maken van de bocht rijdt een achteropkomende en onverzekerde auto hem aan. De klap is hard en even staat alles helemaal stil.

Meer lezen

De erkenning weegt voor mij zwaarder dan het smartengeld

  • 3 april 2019
  • Jan

‘De erkenning weegt voor mij zwaarder dan het smartengeld’

Jan* staat stil op een 80 km-weg, omdat de auto voor hem af wil slaan en wacht op het tegemoetkomende verkeer. Plotseling volgt een enorme klap. Jan is met hoge snelheid van achteren aangereden. Zijn auto is total loss en zelf loopt hij een ernstige whiplash op.

Meer lezen

De impact van zo’n ongeval is veel groter dan je denkt

  • 3 april 2019
  • way2web_assist

Een aantal jaren geleden werd Marvin Mulderij aangereden door een auto terwijl hij op zijn bromfiets reed. Hij raakte zwaargewond aan zijn schouder. De lichamelijke schade bleek onherstelbaar, en Marvin kon zijn werk als gevangenisbewaarder niet meer uitvoeren.
Twee jaar na het ongeval, in 2015, keerde hij bij zijn werkgever terug in een kantoorfunctie.

Meer lezen

Die zelfstandige vrouw ben ik kwijt, dat doet pijn

  • 26 maart 2019
  • Mevrouw Sardjoe

‘Die zelfstandige vrouw, die vrouw die van niemand afhankelijk was, dat ben ik kwijt en dat doet pijn.’

Het was ruim 4 jaar geleden op een regenachtige dag in augustus. Mevrouw Sardjoe las rustig achter in de auto een boek, terwijl haar dochter achter het stuur zat met haar kleindochter naast haar. En toen veranderde haar leven: ‘Ik heb niet meer precies meegekregen wat er gebeurde, want ik was direct weg. De auto moest in tweeën worden gezaagd om mij eruit te halen.’

Meer lezen

Direct na de klap deed het onbeschrijflijk veel pijn

  • 23 april 2019
  • Judith

Judith fietst samen met haar dochter in een bocht over het fietspad. Plotseling verschijnt er een veel te hard rijdende, tegemoetkomende scooter in de binnenbocht die het stel niet meer kan ontwijken. De scooter komt met zijn stuur op hoge snelheid frontaal tegen de hand van Judith aan.

Meer lezen

Een compensatie is leuk, maar ik vind gezondheid veel belangrijker

  • 2 april 2019
  • Peter

‘Een compensatie is leuk, zeker als je er zolang last van hebt en daardoor dingen moet laten. Maar ik vind gezondheid veel belangrijker.’

Na een gezellig personeelsuitje was Peter op weg naar huis toen een vrachtwagen hem plotseling van achteren aanreed: ‘Door de harde klap kreeg ik direct veel last van mijn nek, schouders en rug.’

Meer lezen

Er zijn dingen voor me geregeld waar ik het bestaan niet van wist

  • 30 juli 2019
  • Dave

Dave (57) rijdt op zijn dienstmotor en komt door een voorwerp op het wegdek ten val. Hoewel het direct duidelijk is dat zijn motor behoorlijk toegetakeld is, lijkt de lichamelijke schade in eerste instantie mee te vallen. Tot hij kijkt waar de pijn in zijn liesstreek vandaan komt. Een grote open vleeswond blijkt ernstig beenletsel te zijn.

Meer lezen

Hans raad ik bij elke koffietafel aan

  • 26 maart 2019
  • Bert

Bert was hoofdagent en had nachtdienst. Hij reed op de motor toen hij een oproep kreeg voor een incident. Een oproep die zijn leven op de kop zette: ‘Ik moest met de motor langs een struikgewas om bij het incident te komen. Maar tussen het struikgewas verborgen stond een hek met paaltjes. Ik reed hier zijdelings langs, raakte de paaltjes en kwam hard ten val. Mijn enkel was op 3 plekken gebroken.’

Meer lezen

Het duurde even voordat tot me doordrong wat er precies gebeurd was

  • 23 april 2019
  • Andrea

Andrea (56) wil met haar dienstauto een hoofdweg oprijden, maar moet wachten op passerend verkeer. Plotseling volgt een harde klap. Ze is aangereden door een achteropkomende auto. Andrea gaat gewoon weer aan het werk en onderdrukt haar klachten met pijnstillers, maar blijkt dat na verloop van tijd niet vol te houden.

Meer lezen