Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Door op akkoord te klikken of door verder gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Akkoord Meer informatie

Reviews

Sorteer op titel Sorteer op datum

'Mijn rug nam alles over wat mijn dwarse buitenspieren eigenlijk moesten doen'

  • 10 maart 2020

Tim werd op een parkeerterrein aangereden door een uitparkerende auto. Aanvankelijk kon men er maar niet achter komen wat nou precies zijn rugklachten veroorzaakte.

Meer lezen

"Dit is wat het is en daar zal ik met moeten leren leven"

  • 9 maart 2020

Peter is met zijn dienstmotor onderuit gegleden en gewond geraakt. Via een door de politie afgesloten opzittendenverzekering is hij schadeloos gesteld. BSA kon hem daarbij helpen.

Meer lezen

“BINNENKORT WIL IK EIGENLIJK WEL WEER EENS NAAR DE HUISARTS”

  • 13 mei 2020

Rob werd een jaar geleden van achteren aangereden door een oplegger met auto’s.
Hij twijfelt of zijn medische behandeling wel de juiste is.

Meer lezen

“BLIJKBAAR HEEFT HET ALLEMAAL ZIJN TIJD NODIG”

  • 25 mei 2020

Thom Dommisse was betrokken bij een kettingbotsing en er reed van achteren een auto op hem in. Daar heeft hij nog steeds nek-, schouder- en rugklachten van. Gelukkig heeft BSA hem goed kunnen helpen met de schadeafhandeling.

Meer lezen

“DAAR STOND HELAAS EEN PAAL WAAR IK ERG HARD TEGENAAN BEN GEKLAPT”

  • 18 juni 2020

Op 26 augustus 2019 werd Hanny op een rotonde als fietster aangereden door een auto. Met letsel aan knie en stuit- en staartbeen tot gevolg.

Meer lezen

“HET IS NATUURLIJK ZONDE OM DINGEN TE BETALEN ALS JE HELEMAAL NIET SCHULDIG BENT”

  • 5 augustus 2020

Arjen werd tijdens een file van achteren aangereden. Met een lichte spierscheuring in een nek- of schouderspier tot gevolg.

Meer lezen

“HIJ HAALDE HET BLOED ONDER MIJN NAGELS VANDAAN”

  • 19 mei 2020

Koen werd van voren aangereden door de bus van een pakketbezorger. Met een whiplash en flinke schade aan zijn gebit tot gevolg. Gelukkig is hij van zijn aanvankelijke hoofdpijn af en gaat het door trouw zijn oefeningen te doen steeds beter.

Meer lezen

“IK BEN AL LANG BLIJ DAT IK WEER KAN WERKEN.”

  • 13 mei 2020

Youssef werd vorig jaar van achteren aangereden waardoor hij last kreeg van zijn rug. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter. Hij heeft vooral baat van balansoefeningen.

‘Vorig jaar mei ben ik van achteren aangereden met de auto en kreeg ik last van m’n rug. Ook had ik een soort knoop in mijn schouder. Maar dat ging snel weer weg. Maar ik hield wel die rugproblemen.’

Meer lezen

“Ik ben nu drie-en-een-half jaar verder en krijg er nu pas psychisch meer last van”

  • 9 maart 2020

Melanie is met haar benen onder een achteruitrijdende vrachtauto terecht gekomen en heeft daarbij ernstig letsel opgelopen. Gelukkig kon BSA haar verder helpen.

Meer lezen

“Ik dacht eigenlijk dat ik een tak op mijn hoofd had gekregen.”

  • 9 maart 2020

De heer Van Lemmen werd als voetganger aangereden door een scooter. Hij kwam hierbij ten val waarbij hij hoofd- en hersenletsel opliep. BSA hielp hem bij het regelen van de schade.

Meer lezen