Recht verzilveren

SCHADE MELDEN

U wilt een schade melden? Wij helpen u graag.
Meld uw schade online, telefonisch of met behulp van een downloadformulier.
Kies hoe u de schade wilt melden en lees hoe u dit kunt doen.

Online schade melden

Wilt u een schade melden maar u hebt nog niet alle gegevens over het ongeval?
Geen probleem. Meld uw schade door slechts een paar gegevens in te vullen via het online schadeformulier. Na ontvangst van uw melding neemt een van onze schade-experts uiterlijk de volgende werkdag contact met u op om uw melding en de vervolgstappen te bespreken.

Direct contact

Wilt u een schade melden of een vraag stellen en wilt u liever direct contact? Bel dan met een van onze experts via +31 79 750 7100.

Wilt u liever dat een van onze experts u terugbelt? Dat kan. Maak gebruik van het contactformulier en wij bellen u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Bel mij terug:

Meldingsformulier

Hebt u behoefte aan een (uitgebreider) formulier met de mogelijkheid dit op een later tijdstip in te vullen en aan ons te mailen? Dat is mogelijk door het meldingsformulier hieronder te downloaden en het ingevulde formulier te mailen naar: info@bsabv.nl. Na ontvangst van uw melding neemt een van onze schade-experts uiterlijk binnen een werkdag contact met u op om uw melding en de vervolgstappen te bespreken.

Schade werkgever
Hebt u schade omdat uw medewerker is uitgevallen door een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Download het meldingsformulier werkgever, zodat wij de loon- en re-integratiekosten voor u kunnen verhalen.
Let op: slaat u het formulier eerst op voordat u begint met het invullen van het formulier.

 meldingsformulier werkgever:

Schade werknemer
Uw werknemer kan zijn schade eenvoudig aan ons melden door gebruik te maken van  meldingsformulier ‘Melding schade (slachtoffer)’. Dankzij een vroege schademelding kunnen we direct voor uw werknemer aan de slag zodat deze zich kan richten op zijn herstel.
Let op: slaat u het formulier eerst op voordat u begint met het invullen van het formulier.

melding schade (slachtoffer):

 

Vragen? Stuur uw mail naar info@bsabv.nl, of